31 EKİM – 03 KASIM 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2024 Katılımcı Listesi

  • FOLPA REKLAM BİLG. TEKSTİL VE GIDA ÜRÜN  PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    FOLPA REKLAM BİLG. TEKSTİL VE GIDA ÜRÜN PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | D-10

    Folpa, 1969 yılında bugüne, fırçadan son teknolojiye açıkhava reklamcılık sektöründeki yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip ederek, tecrübeli ekibi ile müşteri memnuniyetini ilke edinen bir firmadır. Yüksek standartlı kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, Dünya standartlarında hizmeti Türkiye gerçeklerine uygun fiyatlarla ve "tam zamanında teslimat" anlayışıyla hareket etmek her geçen gün sektörde yerini sağlamlaştırmak öncelikli hedefidir. Ürünler, çözümler, satış sonrası hizmetleri ile sağladığı güvenirlilik ve yüksek iş ahlaki dolayısıyla müşterilerin ilk tercihi olmanın gururunu yaşamakta.

  • Placeholder
  • FRİMPEKS KİMYA VE ETİKET SAN. TİC. A.Ş.

    FRİMPEKS KİMYA VE ETİKET SAN. TİC. A.Ş.

    12 HALL | J-24

    1988 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Frimpeks, dünya çapında 10 farklı yerleşkede serüvenine devam ediyor. Avrupa'da Türkiye, Almanya, İngiltere, İtalya, Rusya Federasyonu ve Amerika kıtasında ise Amerika Birleşik Devletleri'nde kurulu üretim tesislerimiz ve satış organizasyonlarımız bulunmaktadır. 30 yılı aşkın kimya ve baskı endüstrisindeki üretim tecrübemizle ürettiğimiz Kendinden Yapışkanlı Ürünler, Mürekkep ve Laklar, Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Endüstriyel Kaplama Kimyasalları ürün yelpazemizle birçok sektöre kesintisiz ve en iyi şekilde hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışmaktayız.

  • Placeholder

    FUGA REKLAM ÜRÜN. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | L-20

    2012 yılında kurulmuş olan firmamız, Reklam malzemeleri satışı ile başlamıştır. piyasa araştırmasından sonra 2017 yılında Roll-up banner da talepleri yoğun olduğu ve Sadece ithal geldiğini gördüğümüzden dolayı Üretim kararı alarak % 100 yerli üretimine başladık, bu zaman zarfında dünyada sayılı ölçülerin dışında çıkarak, özel ölçülerde iyi bir pazarda yerimizi almış durumdayız. 30cmx60cm ile 300cmx200cm ölçüleri arasında özel üretim yapmaktayız. İç piyasa ve İhracatlarımız olmaktadır. tescilli kendi markamız olan PULL-UP Dispaly olarak dağıtım yapmaktayız.

  • Placeholder
  • GEM PAYA TRADING GROUP ELEKTRİK SAN. A.Ş.
  • Placeholder
  • Placeholder

    GİMEL HEDİYELİK EŞYA VE BÜRO GEREÇLERİ PAZ. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11A HALL | C-30

    Çantalar; spor ve seyahat çantaları, promosyon çanta, kozmetik çanta, sırt çantası, plaj çantası, düzenleyici çanta, soğutucu çanta, alışveriş çantası Tekstil Ürünleri; tişört, şapka, baf, bere, atkı, battaniye, piknik/kamp örtüleri, bebek tekstil ürünleri, spor tekstil ürünleri, havlu çeşitleri, saç bandı, kozmetik ürünler, önlükler (mutfak, aşçı, kuaför), mutfak tekstil ürünleri (fırın eldivenleri, kurulama ve temizleme bezleri), ev tekstil ürünleri (düzenleyiciler, gamboçlar), fair trade havlu ürünler, peluş oyuncaklar Diğer Ürünler; taşınabilir şarj cihazları, hoparlör ve kulaklıklar, kablosuz şarj istasyonları, araç içi mobil aksesuarlar, bilgisayar aksesuarları, kırtasiye ürünleri, termos ve mataralar, hediye kutu ve setleri, organizasyon/event malzemeleri, mutfak ve ev gereçleri, P.O.P stand ürünler

  • GKN BÜRO MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    GKN BÜRO MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | H-12

    Dijital baskı teknolojileri alanında uzun yıllara dayanan tecrübesi ve bilgi birikimiyle Türkiye’nin lider ve öncü markası olmayı hedefleyen GKN Dijital; teknolojik yenilikleri yüksek kalite ile buluşturarak müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına yönelik baskı makinesi çözümleri sunmaktadır. UV baskı makinelerinden DTF baskı makinelerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız Türkiye geneline yayılan bayii ve servis ağı sayesinde satış sonrası süreçte de müşterilerinin ihtiyaç duyduğu bakım ve teknik destek taleplerini tek bir merkezden karşılamaktadır. Firmamız talep edilmesi halinde baskı makinelerinin ihtiyaç duyduğu boya ve film gibi çeşitli malzemelerin dağıtım ve satışını da gerçekleştirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlamaktadır.

  • GTA DISPLAY PLASTİK VE REKLAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    GTA DISPLAY PLASTİK VE REKLAM ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | H-10

    ALÜMİNYUM ÇERÇEVELER - KİLİTLİ İLAN PANOLARI -BİLGİ VE TANITIM PANOLARI - KAPI ÖNÜ PANOLARI - AYAKLI POSTER PANOLAR - BROŞÜRLÜK STANDLARI - IŞIKLI PANOLAR - FUAR VE TANITIM ÜRÜNLERİ - AKRİLİK ve PLASTİK ÜRÜNLER

  • GÜNDOĞDU ÇANTA İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    GÜNDOĞDU ÇANTA İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    11A HALL | C-10

    10 yılı aşkın bilgi birikimi ve sektör tecrübesi ile genç ve dinamik satış/pazarlama ekibi ile tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı ile promosyon çanta ürünlerinin üretim ve toptan satışını yapmaktadır. Promosyon çanta sektöründe geniş satış/pazarlama ağı ile yurt içi ve yurt dışı pazarlara hizmet vermektedir. Kurulduğu ilk günden itibaren hizmet ve ürün kalitesini her zaman ön planda tutmuş, müşterilerine doğru ürünü zamanında ve en uygun fiyata sunma ilkesinden asla taviz vermemiştir.

  • Placeholder